/ Mat & Dryck /

Krispiga majsplättar

Majsplättar med kokosmjölk och sallad. 
 
På självaste våffeldagen äter vi plättar i stället. 
Supergoda. 
 
Det är ibland svårt att komma på bra vardagsmat. 
De här är superenkla och mättande. 
 
Låt majsen rinna av. Blanda mjöl och salt. Tillsätt lite av kokosmjölken och vispa till en smet. 
Vispa ner resten av kokosmjölken och äggen. Blanda ner majsen och chilisåsen. 
Stek plättarna och servera med en lättare sallad. 
 
4 pers
300 g majskorn
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
400 ml kokosmjölk
2 ägg
2 msk sweet chilisås 
2 msk smör
 
Lätt som en plätt. Smaklig måltid. 
majsplättar / recept / tomatsallad / våffeldagen
#1 / / dianasdrömmar:

Mums :) kram och ses ikväll/Diana

#2 / / majamyra | It´s all about the details:

Låter gott! Det blev inga våfflor hos oss igår, var grymt sugen men tröttheten tog över.
Lisa