/ Allmänt /

Snart dags för en ny vecka

Barnen ska till skolan i morgon. Tyvärr så verkade de inte så entusiastiska för det. De ville hellre vara hemma och mysa.
Själv ska till jobbet, tror jag. Det blir nog en riktig rivstartsvecka. Allt på en gång.
Tänkte faktiskt redan ta och natta och hoppas på en hel natts sömn - och söta drömmar.
/ Allmänt /

Isbit

Man känner sig ständigt som en isbit, undrar när eller om vi kommer att vänja oss.

Pga att fläkten i köket är trasig så är det verkligen svinkallt, inomhus också.

Vi är fortfarande trötta efter resan och tidsomställningen, vi somnade som stockar i går redan vid 9 och det var ett konststycke bara det i sig, men vaknade vid 4-tiden och kunde sedan inte somna om.

Jag har handlat, tvättat, städat, gått igenom drivorna av post och myst med katterna. I dag är det dags att betala räkningar och se över jobb.

Men det är ganska vackert när man ser ut, även om vi helst stannar inne. Barnen ville förstås åka pulka i går, men de klarade av att vara ute i 10 minuter.
Det sägs att det är en riktig vargavinter och att vi inte har haft så här kallt sedan krigsåren.
Ja, jag såg lite på nyheterna i går, det känns som att man har lagt resten av världen på vila under vår vistelse på Lanta. Men som ändå var så verklig.


/ Resor /

Plåster på såren

Vi var inte ensamma om att tycka kylan var trist att komma till mötes, även våra små fötter ogillade ombonaden de fick på sig i samma stund vi anlänt, efter ett par månader i flip flops, vilket visade sig med stora blåsor på hälarna.

Vi fick även försöka plåstra om den stora fläkten i köket som tydligen inte ville fungera längre, utan att den nu var som ett stort såll för kalluft rakt in. Men vi lyckades inte tyvärr, klistret höll inte. Så nu är det lovikavantar på när vi ska äta frukost.


Saknar det här. . .