/ Resor /

Malta

Republiken Malta, ön som ligger i Medelhavet söder om Sicilien och ovan Afrika, med huvudstaden Valetta och som blev medlemmar i EU 2004.
Klimatet är av medelhavstyp; sommartid varmt och svala vintrar. Det är ofta blåsigt sägs det.
Det officiella språken är maltesiska och engelska och ett minne från den brittiska tiden är att det fortfarande är vänstertrafik./ Försäkringar /

Bättre än inget

Jag hade tänkt träna i dag men min nacke mår inget vidare efter att jag satt på bänken under barnens karatelektion i går, så det fick bli en liten promenad i stället. Samtidigt så förhandlade jag om mina försäkringar och tror att jag fick till det lite bättre än tidigare om än att jag påpekade att jag inte är nöjd med resultatet när väl en olycka skett. Han hänvisade mig till kundombudsmannen. Jag tänkte att jag skulle ge mig på ett samtal med honom i morgon. Kan vara värt ett försök. Just nu känner jag mig helt slut.
/ Reklam/Design/Inredning /

IRL

Ungdomar läser, men inte böcker tydligen. Pocketförlaget lanserar i en ny kampanj IRL, som ska lyfta fram böcker som skildrar livet i verkligheten. De kommer bl a att synas i tunnelbanan med bilder på gråtande flickor. Du kan även hitta film på Youtube och du kan vinna en bok om du hittar Pocketförlaget på Facebook.
http://www.youtube.com/user/Pocketforlaget