/ Allmänt /

Identitet

Nästan dagligen så besöker vi siter på nätet. Detta kan medföra risker som kan medföra konsekvenser vi inte hade tänkt oss.
Bedrägerier, mobbing, virus, förföljelser med mera. Det är lika viktigt för oss vuxna som barn att skydda oss. Lär barnen hur de använder nätet för att inte få otrevliga följder. Det som man lägger upp där, stannar kvar, både bilder och texter. Det är även viktigt att skilja på att vara personlig och privat.

/ Allmänt /

Ny vecka

Småtrötta barn på väg till skolan.Promenad (7 km)

/ Träning /

Vi sitter där å gnäller. . .

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. Fast vem vill motionera, . . .när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till.
Eller så finns det lösningar ;-)Behöver du hjälp med att komma igång? Har resultaten av din träning stannat upp? Vill du ta din träning ett steg till? Micke kan hjälpa dig – oavsett vilka tankar och mål du har kring träning och din hälsa. Ni jobbar utomhus – hela naturen är ett stort gym. Han hjälper dig att få ut maximalt av din träning som inte bara ger synbara resultat.
Läs mer om hans tankar kring träning på mickedahl.com